Natural Face Lifting

Natural Face Lifting bij Huidvisie

Natural Face Lifting

Veel meer dan bindweefselmassage! Bestrijd rimpels door bindweefselmassage van het huidweefsel, werkt liftend door tonusverhoging van het spierweefsel, hervormt en verstrakt de gelaatscontouren door het botweefsel, celvernieuwing en celherstel, immunniteitsversterking en weerstandsverhoging van het lymfesysteem.

Wat is een Natural Face Lifting?

Natural Face Lifting is een massagetechniek die helpt bij het verminderen van huidverslapping en veroudering in het gezicht, de hals en het decolleté. Het is een natuurlijke behandeling die geschikt is voor mensen die zich storen aan het ouder worden van hun huid, maar geen plastische chirurgie of botox willen ondergaan. Je kunt Natural Face Lifting ook een verjongingskuur noemen voor zowel mannen als vrouwen. Al na 1 behandeling krijgt de huid een frisse vitaliteit!

Natural Face Lifting bij HuidVisie

Gelaatscontouren verraden je leeftijd!

Stimuleer en activeer uw cel metabolisme en verkrijg een nieuwe stralende huid! Op een geheel natuurlijke manier wordt u 10 jaar jonger, zonder enig risico én met het zicht op het behoud van uw resultaat op lange termijn.

Waarom rekt de huid niet uit als ik eraan trek?

Jaarlijks verliest onze huid 1% van zijn collageen. Bindweefsel is voor 80% aanwezig in ons lichaam en heeft als grootste functie, het weefsel samen te houden en verdedigen tegen impact. We kunnen het beschouwen als een structureel, samenhoudend of een beschermend net. Daarom is het zeer belangrijk om dit net zo sterk samen te houden.

Wat maakt Natural Face Lifting zo speciaal?

Video van Natural Face Lifting

Video afspelen over Huidvisie logo

Natural Face Lifting benefits

Een Natural Face Lifting kan helpen tegen:

Stappenplan Natural Face Lifting:

Stap 1:  Intake

Ben je nieuw bij HuidVisie dan starten we bij voorkeur met een uitgebreide intake om je huidwensen te bespreken. We versturen altijd vooraf aan de afspraak een uitgebreid intake formulier zodat wij ons vast kunnen voor bereiden. Bij het bezoek aan de salon wordt deze intake besproken en maken we een uitgebreide huidscan met de Observ520x. Deze twee componenten samen zorgen ervoor dat we de perfecte start hebben naar jouw mooiste huid ooit!

Stap  2: Behandelplan

Afhankelijk van de wens die je als klant hebt maken we een advies op maat, bestaande uit producten voor thuis en behandelingen voor een optimaal resultaat. Een aantal behandelingen binnen HuidVisie worden niet uitgevoerd zonder volledige thuis routine en behandelervaring. Dit om zo zorgvuldig mogelijk en resultaat gericht te werk te gaan.

Stap 3: Behandeling

De behandelingen die wij uitvoeren in ons instituut zijn streng onderworpen aan de juiste behandelprotocollen en adviezen. Een behandeling komt tot stand met alle informatie uit een intake, advies van een van onze huidspecialisten en de huidwens van jou als klant. Het is een samenwerking die we aan gaan voor de lange termijn.

Stap  4: Nazorg

De nazorg instructies ontvang je altijd mondeling en per email van ons aan het einde van de behandeling. Elke behandeling vergt een andere nazorg.

"Beauty is about being comfortable in your own skin."

– Huidvisie –

Welke behandelmogelijkheden zijn er?

Tijdens je eerste behandeling neemt je erkend Natural Face Lifting Therapeut je mee in een gefundeerde SkinAlyse (huid-gezichtsanalyse). Hier wordt samen overlegd waar tijdens uw behandelplan de focus op wordt gelegd. Door middel van een mondelinge en behandel analyse wordt onder de loep genomen wat de nood is van uw huid en waar je de focus op wilt leggen, huidverjonging en/of huidverbetering en in welke zones van het gelaat.

Op die manier wordt ook duidelijk in kaart gebracht welke voeding van buitenuit (cosmetica) en welke voeding van binnenuit (voedingssupplementen) je huid nodig heeft om met het uitgeschreven behandelplan een maximaal resultaat te behalen. 

Naar gelang je huidwens, de kwaliteit van de huid en je huidleeftijd wordt een geheel gepersonaliseerd behandelplan opgesteld volgens een kuur van 5, 10 of 15 behandelingen. De frequentie wordt samen met de therapeut bepaald en bestaat uit salonbehandelingen in combinatie met eventuele oefeningen voor thuis.

Naast een behandelplan van verschillende behandelingen kun je ook terecht voor een losse gepersonaliseerde behandeling, die je 1x per 4 weken herhaalt. Toch moeten we stellen dat het meeste resultaat wordt behaald door continuïteit en frequentie van de behandelingen.

Wat is het resultaat van een Natural Face Lifting?

Rimpelbestrijdende resultaten

Bindweefselmassage geeft rimpelbestrijdende resultaten. Hierdoor wordt de spankracht van elastine versterkt en de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd.

Liftende resultaten

De spankracht van het spierweefsel wordt verhoogd waardoor we liftende resultaten verkrijgen in het gelaat. Denk aan de verzakkingen van het bovenste ooglid, de neus-lippenplooi, hamsterwangen of de bolle onderkin. Gezien de spieren in het gelaat vasthangen aan de huid helpt een verhoogde spankracht bij lifting.

Verstrakking van de contourvormen

In het verouderingsproces speelt het botweefsel mede een rol als we het over de gelaatscontouren hebben. Met de aangepaste technieken werken we op de aanhechting van het spierweefsel, met verstrakking van de contourvormen tot resultaat.

Ontstekingen kalmeren

Celvernieuwing ontstaat enkel in rustfase. Hierbij wordt rust en herstel in de cel gebracht waardoor ontstekingen kalmeren en de celvernieuwing van de gezonde, vitale cel wordt gestimuleerd.

Krachtige huidbarrière

Door de activatie van dit krachtige transportsysteem wordt de huid-immuniteit versterkt, wordt de weerstand of de huidbarrière krachtiger waardoor we een heel beschermde huid krijgen. Daarnaast helpt de stimulatie van de lymfe bij de natuurlijke hydratatie van de huid en speelt een zeer belangrijke rol bij drainage (vb. vochtwallen rond de ogen). Onder de rubriek 'Resultaten' kan u een voorbeeld vinden van deze drainage.

Veelgestelde vragen over Natural Face Lifting:

Hoge bloeddruk, medische aandoeningen of medicatie, kanker, chemotherapie, zwangerschap

Afhankelijk van het doel wat we samen bepalen kan een kuur van 5, 10 of 15 behandelingen passend zijn of eens per 4 weken een losse behandeling.

De behandeling kan zeker in het begin wanneer u nog niet iets met bindweefselmassage heeft gedaan op bepaalde zones pijnlijk aanvoelen. Dit is ook afhankelijk van of je een spierweefsel type bent of een bindweefseltype, wanneer je een bindweefseltype bent maar we op spierweefsel moeten werken zal dit als pijnlijker ervaren worden en visa versa.
Na de behandeling kan er mogelijk hoofdpijn ontstaan (vaak na de eerste behandeling), de huid en onderliggend spierweefsel kan wat beurs aanvoelen, u kunt het gevoel van een blauwe plek ervaren, de huid kan sneller reageren op het ontstaan van puistjes (zeker bij kuurverband), er kunnen tijdelijk wallen optreden rondom de ogen, bij drainage van verdikking rondom de ogen kunnen rimpels beter zichtbaar worden.

Huidvisie in Vleuten

Plan een afspraak in!

Herken jij na het lezen veel dingen bij jezelf? Wil jij af van jouw huidproblemen en verlang je naar blijvende huidverbetering, ook op lange termijn? Plan dan een afspraak in of neem contact op voor meer informatie. We staan je graag te woord om je meer advies en uitleg te geven.