Peelings

Peelings bij Huidvisie

Peelings

Denk jij als je in de spiegel kijkt mijn huid mag er wel wat ‘’egaler ‘’ uitzien of die onzuiverheden ben ik zat? Kan dat pigment verminderd worden of hoe kom ik toch van die droogte en roodheid af? Kunnen die rimpels ook minder worden zonder een ‘’ pijnlijke ‘’ microneedling behandeling?

Dan is een Pascaud behandeling echt iets voor jou!

Een al omvattende, manuele behandeling die we compleet naar wens kunnen inrichten afhankelijk van jouw huidwens en de conditie van de huid.

Wat houdt een peeling in?

Een peeling van Pascaud is een huidbehandeling die tot doel heeft de huid te vernieuwen, te verbeteren en te verjongen. Er zijn verschillende soorten peelings beschikbaar bij Pascaud, elk met hun eigen specifieke eigenschappen en voordelen.

Een peeling van Pascaud kan bestaan uit een combinatie van fruitzuren, glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Deze zuren helpen de dode huidcellen te verwijderen en stimuleren de aanmaak van nieuwe huidcellen. De behandeling kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, acne, littekens en een doffe teint.

Peeling bij Huidvisie:

Ervaar direct zichtbare huidverbetering

Ervaar direct zichtbare huidverbetering, het gevoel van een “schone huid”, een mooie doorbloeding, de huidbarrière wordt weer hersteld en mimische lijntjes worden minder zichtbaar. Dit allemaal terwijl de zorg voor mens en milieu centraal staan

Inzetbaar voor veel huidindicaties

De behandelingen van Pascaud kunnen het effect geven van een microneedling behandeling maar dan zonder naaldjes. Hiermee is de Pascaud peeling inzetbaar voor veel huidindicaties, voor jong en oud, man en vrouw.

Peeling benefits

Een peeling kan helpen tegen:

Stappenplan peeling:

Stap 1:  (Intake)

Ben je nieuw bij HuidVisie dan starten we bij voorkeur met een uitgebreide intake om je huidwensen te bespreken. We versturen altijd vooraf aan de afspraak een uitgebreid intake formulier zodat wij ons vast kunnen voor bereiden. Bij het bezoek aan de salon wordt deze intake besproken en maken we een uitgebreide huidscan met de Observ520x. Deze twee componenten samen zorgen ervoor dat we de perfecte start hebben naar jouw mooiste huid ooit! 

Stap  2: Behandelplan

Afhankelijk van de wens die je als klant hebt maken we een advies op maat, bestaande uit producten voor thuis en behandelingen voor een optimaal resultaat. Een aantal behandelingen binnen HuidVisie worden niet uitgevoerd zonder volledige thuis routine en behandelervaring. Dit om zo zorgvuldig mogelijk en resultaat gericht te werk te gaan.

Stap 3: Behandeling

De behandelingen die wij uitvoeren in ons instituut zijn streng onderworpen aan de juiste behandelprotocollen en adviezen. Een behandeling komt tot stand met alle informatie uit een intake, advies van een van onze huidspecialisten en de huidwens van jou als klant. Het is een samenwerking die we aan gaan voor de lange termijn.

Stap  4: Nazorg

De nazorg instructies ontvang je altijd mondeling en per email van ons aan het einde van de behandeling. Elke behandeling vergt een andere nazorg.

"The best kept beauty secret!"

– Huidvisie –

Behandel­mogelijkheden peelings

Je kunt in ons instituut een Pascaud 45, 60 of 75min behandeling boeken en we kijken samen in overleg welke behandeling we toepassen. Bovenstaande zijn enkele behandelopties die mogelijk zijn.

Synature

Hier komt echte innovatie om de hoek kijken. Deze behandeling is manueel, maar zet een unieke
manier van needling in. Samen met mechanische en chemische peelings. De behandeling bestaat uit twee fasen; eerst een AHA en BHA-peeling en daarna de needling methode waarbij het Synature poeder manueel in de huid wordt gebracht, de werkzaamheid komt van de holle skeletnaaldjes van de zoetwaterspons. Inclusief home kit voor de eerste week na de behandeling.

Innovative II treatment 75min:

Ga je 100% voor anti aging dan is dit jouw behandeling. De Passage Massage is hierin leading. Deze bindweefselmassage geeft direct de doorbloeding een boost en spoort de huid aan tot zelfwerkzaamheid. De huid vertoont vaak even wat roodheid, maar al snel is het effect zichtbaar. Door de opvolgende massage met een speciaal concentraat, is de huid helemaal gevoed en geactiveerd.

 Professional treatment 45min:

Geschikt voor iedereen die behoefte heeft de huid nieuw leven in te blazen en een vitale uitstraling te geven. Een retinol ampul geeft direct spankracht aan de huid en een effectieve peeling laat dode huidcellen vakkundig verdwijnen. De Pascaud specialist zorgt ervoor dat alle processen van reiniging tot massages optimaal verlopen en dat de huid direct een verfrissende boost krijgt. Als neusje van de zalm geeft de Caviar Finish aan het einde van de behandeling een extra energieke uitstraling.

Professional treatment intense 60min:
Bij deze intensieve behandeling is er – naast de stappen die bij Professional Treatment aan bod komen – nog een extra peeling opgenomen. De AHA/BHA peeling voorziet de huid nog intenser van werkstoffen en geeft een nog energiekere uitstraling.

Brightening Flash 45min:

Alles is erop gericht de circulatie van de huid te bevorderen en door middel van peelings en brightening producten de huid te egaliseren en een frisse look te geven. De AHA-peeling wordt met een grote wattenstaaf aangebracht voor maximaal vijf minuten. Een speciale Marmatrix Activator Lotion neutraliseert daarna de huid en de Passage Massage (bindweefselmassage) geeft de huid direct een egaliserend effect. Het einde van de behandeling kenmerkt zich door speciale brightening serums.

AHA/BHA treatment:

Na de reiniging en na het ontvetten van de huid brengt de specialist de AHA-peeling aan met een grote wattenstaaf. De peeling werkt enkele minuten in en wordt daarna afgespoeld met veel water. De neutraliserende lotion en het speciale masker zorgen voor een gekalmeerde huid en door het verwijderen van de dode huidcellen, heeft de huid een frisse uitstraling.

Soothing & Calming treatment 60min:

Na de reiniging en na het ontvetten van de huid brengt de specialist de AHA-peeling aan met een grote wattenstaaf. De peeling werkt enkele minuten in en wordt daarna afgespoeld met veel water. De neutraliserende
lotion en het speciale masker zorgen voor een gekalmeerde huid en door het verwijderen van de dode huidcellen, heeft de huid een frisse uitstraling.

Clarifying treatment 60min:

Na een grondige reiniging brengt de specialist de Salicylic Acid Peeling aan met een grote wattenstaaf. Vervolgens wordt de cleanser ingemasseerd om de peeling los te weken en te verwijderen. Daarna staat neutraliseren op het programma en het verwijderen van onzuiverheden zoals comedonen. Nu kom het apparaat de Wave aan bod. De specialist masseert met dit radiofrequentie apparaat een gel in. Door warmte af te geven in combinatie met de roterende bewegingen worden huiddelen als het ware ‘losgetrild’ en krijgen ze weer power om zelf actief te herbouwen. Afronding; masker en het aanbrengen van een retinol ampul en daarna dagcrème.

DNA Treatment 60min:

Alle stappen van de behandeling zijn erop gericht de huid optimaal te voeden en versterken. Door speciale DNA-ampullen, pads, een masker en hoogwaardige massages, neemt de huid de werkstoffen direct op. Fijne (droogte)lijntjes en rimpeltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dit is gewoon de manier om direct een jongere uitstraling te realiseren.

Brightening & Refining treatment 60min:

Alles is erop gericht de doorbloeding van de huid te bevorderen, de teint te verhelderen en de structuur te egaliseren. Kortom met deze behandeling heb je snel weer een frisse look. Een fruitzuurpeeling wordt gevolgd door het inmasseren van hoge concentraties gevriesdroogde vitamine C. Het brightening & refining vliesmasker maakt deze behandeling compleet.

Wat is het resultaat van een peeling?

Een gladdere huid

Een peeling kan helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor de huid gladder en zachter aanvoelt.

Vermindering van pigmentvlekken en verkleuringen

Door de exfoliërende werking van de peeling kan het oppervlak van de huid egaler worden, wat kan leiden tot een vermindering van pigmentvlekken en andere verkleuringen.

Vermindering van fijne lijntjes en rimpels

Sommige peelings bevatten ingrediënten zoals glycolzuur en salicylzuur, die kunnen helpen bij het stimuleren van de productie van collageen en elastine, wat kan leiden tot een vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Verbeterde uitstraling van de huid

Een peeling kan de huid helpen om er frisser en stralender uit te zien door de exfoliërende werking en het stimuleren van de celdeling, wat kan resulteren in een gezonder uitziende huid.

Veel gestelde vragen over peelings:

  • Zwangerschap
  • Bij gevoeligheid voor een koortslip, slik minimaal 7 dagen voor de behandeling een voedingssupplement L-Lysine, om de kans op een uitbraak te beperken.In de periodes met veel zon adviseren we geen peeling te doen en bij gebruik van huid verdunnende medicatie, bijv. Accutane of Roaccutane, gebruik hydrocortison of hormoonbehandelingen kunnen we helaas niet behandelen.
  • Tijdens de behandeling mag er geen koortslip aanwezig zijn. Bij gevoeligheid voor een koortslip, slik minimaal 7 dagen voor de behandeling een voedingssupplement L-Lysine, om de kans op een uitbraak te beperken.
Afhankelijk van de huidwens zie je en voel je altijd resultaat na een eerste behandeling. We kunnen een behandelplan of kuur opstellen om het gewenste resultaat te bereiken. De behandelingen kunnen ook los geboekt worden.
Afhankelijk van de keuze van de peeling kan er een prikkelend of jeukend gevoel zijn op de huid. Ernaast kan een eerste bindweefselmassage soms als niet prettig ervaren worden wanneer de huid erg verkleefd is.

De huid dient goed voorbereid te zijn alvorens we een peeling gaan doen, dit kan een uitgebreide thuis routine zijn met de juiste producten of een voorbereiding met een reguliere facial. We plannen altijd van tevoren een intakegesprek in om te beoordelen of de huid een peeling kan ondergaan.

Bij gevoeligheid voor een koortslip, slik minimaal 7 dagen voor de behandeling een voedingssupplement L-Lysine, om de kans op een uitbraak te beperken.

We willen de eerste dagen na de behandeling de huid niet blootstellen aan de zon, een UV-bescherming is dan ook verplicht om te gebruiken als nazorg. Ernaast adviseren we ook om een minerale poeder aan te brengen als weerkaatsing en dus extra bescherming. De eerste 7 dagen ia het belangrijk om niet te krabben aan de huid of te harsen. Verder adviseren we om de eerste 24uur de huid niet nat te maken, niet intensief te sporten, geen sauna te bezoeken of andere extreme warmtebronnen. Je dagelijkse bezigheden kun je direct weer oppakken.
Deze behandeling kan vergoed worden door de zorg verzekeraar.

De huid kan na de behandeling wat trekkerig aanvoelen en gaan schilferen. Soms wordt de huid ook eerst wat onrustiger/onzuiverder. De huid heeft tijd nodig om te herstellen.

Huidvisie in Vleuten

Plan een afspraak in!

Herken jij na het lezen veel dingen bij jezelf? Wil jij af van jouw huidproblemen en verlang je naar blijvende huidverbetering, ook op lange termijn? Plan dan een afspraak in of neem contact op voor meer informatie. We staan je graag te woord om je meer advies en uitleg te geven.