Intake

Intake bij Huidvisie

Ben je nieuw? Boek een intake

Ben je nieuw bij HuidVisie dan starten we bij voorkeur met een uitgebreide intake om je huidwensen te bespreken. We versturen altijd vooraf aan de afspraak een uitgebreid intake formulier zodat wij ons vast kunnen voor bereiden. Bij het bezoek aan de salon wordt deze intake besproken en maken we een uitgebreide huidscan met de Observ520x. Deze twee componenten samen zorgen ervoor dat we de perfecte start hebben naar jouw mooiste huid ooit!

Wat verwachten we van jou?

Professionele nieuwsgierigheid met een passie voor huidverbetering. Elke huid is anders, het is een levend orgaan en verandert continu. Bij HuidVisie kijken we niet alleen naar wat behandelingen kunnen doen maar juist naar wat jouw huid wel of niet nodig heeft en daar worden dan vervolgens de behandelingen en producten op afgestemd.

Voordelen van een huidscan + intake bij HuidVisie

Jouw onzichtbare huid zichtbaar

De OBSERV 520X brengt met de 10 analysemodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld. Deze 5 posities zorgen voor een overzichtelijk en volledig huidbeeld die zelfs de kleinste details en huidverbeteringen met een ongeëvenaarde helderheid zichtbaar maken.

Direct een persoonlijk behandelplan om mee aan de slag te gaan

Na de intake en/of behandeling ontvang je van ons een uitgebreid advies over behandelingen en producten direct in je mail. Inclusief de gemaakte foto’s. We maken regelmatig nieuwe foto’s om deze met elkaar te vergelijken en zo kunnen we goed de voortgang van de huid volgen en indien nodig bijsturen.

Intake geeft inzicht in:

Een intake geeft niet alleen inzicht in de huid maar ook in een stukje geschiedenis van jou als klant. Welke ervaringen heb je al, wat heb je al geprobeerd maar ook belichten we een stukje leefstijl.

Wanneer een huidprobleem langdurig aanhoudt adviseren we om ook te starten met een EMB-bloedonderzoek om zo meer inzicht te krijgen hoe het lichaam er aan de binnenkant aan toe is. Met deze uitslag kunnen we dan eventuele factoren wegnemen die het resultaat kunnen beïnvloeden.

Met de Observ520X huidscan maken we je onzichtbare huid zichtbaar om zo nog meer een advies op maat te kunnen maken om sneller tot het gewenste resultaat te komen.

Textuur:

Vroege tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes, rimpels, zichtbare poriën en een onregelmatig oppervlak met ruwe plekken worden zichtbaar. De oppervlakte textuur biedt ook een goede indicatie voor de kwaliteit van het onderliggende huidweefsel.

Pigmentatie:

Oneffenheden in de teint van de huid zoals hyperpigmentatie en verkleuring, dragen enorm bij aan de geschatte leeftijd van mensen. Er zijn veel verschillende vormen van hyperpigmentatie. Veelvoorkomende zijn melasma, zonnevlekken en hyperpigmentatie ten gevolge van een ontsteking.

Roodheid

Hiermee komen micro vasculaire structuren en ontstekingen in de huid aan het licht. Roodheid heeft vaak te maken met een gevoelige huid, en kan een ernstige chronische of tijdelijke zorg vormen. Roodheid komt voor als de natuurlijke barrière van de huid niet goed kan functioneren, waardoor vocht niet goed vastgehouden kan worden en irriterende stoffen de huid binnen kunnen dringen.

Intake benefits

Maar ook krijgen we inzicht in:

"Zien is geloven!"

– Huidvisie –

Investeer in je huid

Wij doen er alles aan om ook jouw huid weer in balans te krijgen en belangrijker te houden. We maken een advies op maat voor je op met bijbehorende producten en behandelingen. De behandelingen voeren we zorgvuldig uit in ons instituut. Maar zoals je zult begrijpen kunnen we het niet alleen!

Jij als klant speelt een hele belangrijke rol in het resultaat dat je kunt bereiken. Om het maximale uit de behandelingen te halen, is het van groot belang de geadviseerde producten ook thuis te gebruiken. Een groot deel van jouw huidverbetering doe je tenslotte zelf op basis van ons advies. Een goede routine in combinatie met de juiste voeding en leefstijl zorgen ervoor dat de gewenste resultaten sneller worden bereikt en behouden blijven.

Huidvisie in Vleuten

Plan een afspraak in!

Herken jij na het lezen veel dingen bij jezelf? Wil jij af van jouw huidproblemen en verlang je naar blijvende huidverbetering, ook op lange termijn? Plan dan een afspraak in of neem contact op voor meer informatie. We staan je graag te woord om je meer advies en uitleg te geven.