DMK Enzym Therapy

DMK Enzym Therapy bij Huidvisie

DMK Enzym Therapy

Wij werken bij HuidVisie met het Paramedische merk DMK, ontwikkeld door Danné Montague-King in 1970. De focus van DMK is het verbeteren van de gezondheid van de huid op de lange termijn door middel van unieke behandelingen en thuisproducten. DMK is geschikt voor bijna alle huidaandoeningen omdat het zich richt op het optimaliseren van de cel functies en huidprocessen. DMK biedt hiermee oplossingen aan voor elke huidconditie en elk huidtype.

De kenmerkende Enzymen Therapie en de unieke formules in de thuisproducten maken dat het DMK concept zorgt voor blijvende huidverbetering voor de lange termijn.

Wat is DMK Enzym Therapy?

DMK is het enige huidverbeteringsmerk dat transferenzymen gebruikt in de kenmerkende DMK Enzym Therapie, die gebruikt wordt als basis voor alle DMK behandelingen om de huid van zuurstof te voorzien, te versterken, te voeden en te verstevigen.

De DMK huidprotocollen en Home Prescriptives (thuisproducten) zijn, naast DMK’s Enzym Therapie, een voorwaarde om resultaten op lange termijn te bereiken.

Voordelen van DMK Enzym Therapy bij HuidVisie

Verwijderen Opbouwen Beschermen Behouden

De focus van DMK ligt op huidverbetering op lange termijn, niet op een "quick fix". De verbetering van de gezondheid van de huid is een proces. Het unieke DMK concept zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt heropgebouwd: de interne functies en structuren worden optimaal gereguleerd en verbeterd.

Uniek Concept

Tijdens de Enzymen Therapie vindt er een detox van de huid plaats en worden alle huidprocessen en huidfuncties geoptimaliseerd. De DMK behandelingen bevatten verschillende peelings en maskers en zijn met geen enkele andere behandeling te vergelijken.

Wat maakt DMK zo bijzonder?

Bekijk de video over DMK's Enzyme Treatment:

Video afspelen over Huidvisie logo

DMK Enzym Therapy benefits

Een DMK Enzym Therapy kan helpen tegen:

Stappenplan DMK Enzym Therapy

Stap 1: Intake 

Ben je nieuw bij HuidVisie dan starten we bij voorkeur met een uitgebreide intake om je huidwensen te bespreken. We versturen altijd vooraf aan de afspraak een uitgebreid intake formulier zodat wij ons vast kunnen voor bereiden. Bij het bezoek aan de salon wordt deze intake besproken en maken we een uitgebreide huidscan met de Observ520x. Deze twee componenten samen zorgen ervoor dat we de perfecte start hebben naar jouw mooiste huid ooit!

Stap 2: Voorzorg 

Als er wordt gekozen voor het DMK behandeltraject, is het belangrijk dat jouw huid minimaal 2 weken van tevoren goed is voorbereid op de eerste behandeling door thuis dagelijks de DMK producten te gebruiken, om vervelende reacties te voorkomen.

Stap 3: De behandeling 

Na ongeveer 2-4 weken krijg je het eerste DMK Enzyme Masker 1. We kunnen dan starten met een kuur van 3 behandelingen, 1x per week. Maar als je tevreden bent over je huid dan kun je ook één behandeling per maand ondergaan. Het is heel belangrijk dat de huid een correcte voorbereiding krijgt om de meest optimale Enzyme Therapy te krijgen en om heftige reacties te voorkomen. Na deze 3 behandelingen gaan we kijken waar je huid nog behoefte aan heeft. De resultaten van de foto’s kun je behalen na ongeveer 3 tot 6 maanden als je het complete concept volgt.

We hebben 3 verschillende DMK Enzym Maskers. Alle drie de maskers zorgen voor het plasmatisch effect in de huid om zo zuurstoftherapie te bieden vanuit onze bloedstroom. De maskers werken allemaal samen met de huid in plaats van alleen aan de oppervlakte en dit maakt DMK zo uniek:

DMK Enzyme Masker 1: gaat de huidfuncties verbeteren en de onderliggende structuren versterken. Het verwijdert afvalstoffen en vrije radicalen en verhoogt de zuurstofvoorziening en immuunfuncties via de plasmatische werking. Dit proces stimuleert de collageenproductie in de huid. Dit masker zetten we altijd in bij de eerste 4 behandelingen.

MK Enzyme Masker 2: werkt als een spiersamentrekker, huidverstrakker en weefselverstrakker. Dit masker brengen we altijd aan over masker 1 en samen met masker 3. Het heeft een liftende werking en versterkt de verslapte huid.

DMK Enzyme Masker 3: samen met masker 2 zorgt dit voor een versterking van het weefsel en spieren. Dit masker kunnen we ook alleen aanbrengen over masker 1 waardoor het intensiever werkt en gebruiken we dan voor o.a. huidveroudering, rosacea, acne en bij ontstoken huidaandoeningen.

"Rebuilding skin, rebuilding lives!"

– Huidvisie –

Behandelmogelijkheden DMK Enzym Therapy

DMK Feel Good behandeling

Dé kenmerkende en basisbehandeling van DMK. De Enzym Therapie van DMK is uniek wegens de transferenzymen in de formules. Essentieel voor de opbouw van een gezonde huid!

Er zijn verschillende DMK Peels met verschillende pH’s : van basische tot en met zure. Ze zijn niet te vergelijken met andere peelings: 

 • toepasbaar bij donkerehuiden en pigmentatiestoornissen
 • specifieke peel voor delicateen getraumatiseerde huiden
 • specifieke peel toepasbaar bij (ontstoken) acne en rosacea
 • geen brandwonden 
 • met respect voor de natuurlijke pigmentatie 
 • geen permanente lijnen of afbakening onder kaaklijn 
 • zonder neveneffecten zoals roodheid en zwelling 
 • geen langdurig herstel nodig (korte tot geen downtime) 
 • inzetbaar tijdens winter én zomermaanden

Er zijn verschillende DMK Peels met verschillende pH’s : van basische tot en met zure. Ze zijn niet te vergelijken met andere peelings: 

 • toepasbaar bij donkerehuiden en pigmentatiestoornissen
 • specifieke peel voor delicateen getraumatiseerde huiden
 • specifieke peel toepasbaar bij (ontstoken) acne en rosacea
 • geen brandwonden 
 • met respect voor de natuurlijke pigmentatie 
 • geen permanente lijnen of afbakening onder kaaklijn 
 • zonder neveneffecten zoals roodheid en zwelling 
 • geen langdurig herstel nodig (korte tot geen downtime) 
 • inzetbaar tijdens winter én zomermaanden

Wat is het resultaat van de DMK Enzym Therapy behandeling?

Stimuleert de bloedcirculatie/doorbloeding

DMK maakt gebruik van ingrediënten die de bloedcirculatie in de huid stimuleren, wat kan helpen om voedingsstoffen en zuurstof sneller naar de cellen te brengen en afvalstoffen af te voeren. Dit resulteert in een gezondere huid.

Stimuleert de zuurstofvoorziening

Door de verbeterde bloedcirculatie kan de huidcellen sneller voorzien worden van zuurstof, wat nodig is voor celvernieuwing en een gezonde huid.

Stimuleert het lymfedrainagesysteem

Tijdens de behandeling wordt het lymfedrainagesysteem gestimuleerd, wat kan helpen om vochtretentie en ontstekingen te verminderen. Dit kan helpen bij het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Stimuleert de productie van collageen

DMK maakt gebruik van ingrediënten die de productie van collageen in de huid stimuleren, wat kan helpen om de huid te verstevigen en te liften. Dit kan bijdragen aan het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het verbeteren van de algehele huidtextuur en uitstraling.

Tijdens de behandeling:

Remove (verwijderen)

We gaan de dode huidcellen verwijderen die leiden tot het ontstaan van een droge huid, fijne lijntjes en verkleuringen. De nieuwe huidcellen komen nu sneller naar boven.

Rebuild (opbouwen)

We gaan nu de huid weder opbouwen door de interne processen te herstellen zodat de huid weer optimaal kan functioneren. Dit proces maakt het mogelijk dat de cellen langer in leven blijven en optimaal presteren voor een gezondere, jongere uitziende huid. We herstellen de zuurmantel doordat we de opperhuid binnendringen met de Enzym Therapy. 

Protect (beschermen)

We gaan de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals de zon en vrije radicalen die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. Hiervoor gebruiken we o.a. krachtige antioxidanten.

Maintain (onderhoud)

Door het gebruik van de DMK thuisproducten gaan we de resultaten van de behandelingen verlengen en verbeteren.

Veelgestelde vragen over DMK Enzym Therapy:

Wanneer je de DMK producten niet thuis gebruikt.

Dit is afhankelijk van welke huidwens je hebt, maar we adviseren de behandelingen in kuurverband en daarna om de 6 weken voor onderhoud.

Nee, de behandeling is niet pijnlijk maar je ervaart wel een pulserend gevoel en jeuk. Vooral in de eerste behandeling(en) kun je dit ervaren. Het masker voelt heel strak aan op de huid en heeft een inwerktijd van 45 minuten.

Voor de eerste behandeling is het noodzakelijk om minimaal 2 weken thuis te producten te gebruiken.

Geen specifieke nazorg, na de behandeling pak je weer de DMK thuisroutine op.

Deze behandeling valt onder acne therapie en kan in aanmerking komen voor vergoeding.

Huidvisie in Vleuten

Plan een afspraak in!

Herken jij na het lezen veel dingen bij jezelf? Wil jij af van jouw huidproblemen en verlang je naar blijvende huidverbetering, ook op lange termijn? Plan dan een afspraak in of neem contact op voor meer informatie. We staan je graag te woord om je meer advies en uitleg te geven.