Het team

Het team van HuidVisie bestaat uit zes gedreven huidspecialisten.

Ingrid

Eigenaar
Senior Huidspecialist | Orthomoleculair therapeut

Expert DMK Paramedische Huidrevisie, MicroNeedling,
HydraFacial en Lashlift.

Werkdagen

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Vrijdag:

09:00-17:00
18:00-21:00
09:00-12:30
09:00-17:00

‘Ik begon de – toen nog beautysalon – in 2005 met als doel mijn klanten te kunnen geven wat ik bij andere salons miste: de persoonlijke aandacht om écht maatwerk te bieden. Eén op één, een behandeling die je op het lijf (en huid) geschreven is. Als eigenaresse van HuidVisie weet ik als geen ander wie ik voor mijn klanten wil zijn en wat ik hen kan bieden. De persoonlijke klik die ik met klanten heb en het vertrouwen dat ik krijg is zo mooi.

Elke klant en huid is anders en dat vraagt niet alleen om kennis en ervaring, maar ook de commitment om te blijven verbeteren. Die betrokkenheid en energie stop ik met liefde in de zaak. In de behandelingen die ik uitvoer, mijn gesprekken met klanten en het coachen van teamleden. Ik besteed veel aandacht naar het telkens beter maken van mijn werk. Nieuwe behandelingen, nieuwe expertises: ik blijf me erin verdiepen omdat ik klanten wil blijven verrassen. Zelfs als ze al ruim tien jaar bij mij komen.

De aanloop naar een behandeltraject is iedere keer een nieuwe uitdaging die ik graag aan ga. Iedere klant doorloopt zijn of haar eigen proces met als eindresultaat de mooist haalbare huid. Dat klanten mij het vertrouwen geven om dit proces samen aan te gaan, is waar ik het meest van geniet in mijn werk.

Ik ben heel blij dat ik dit vertrouwen van mijn vaste klanten keer op keer mag krijgen.

Daniëlle

Eigenaar
Senior Huidspecialist | Orthomoleculair Therapeut

Expert DMK Paramedische Huidrevisie, MicroNeedling,
HydraFacial en Natural Face Lifting, Acne.

Werkdagen

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Vrijdag:

09:00-17:00
18:00-21:00
09:00-12:30
09:00-17:00

” Een mooie huid en een gezond lichaam” , wat mij betreft de ideale combinatie voor optimaal resultaat.

Ik hecht veel waarde aan theoretische kennis om het totaalplaatje in beeld te kunnen brengen, en ik kijk altijd verder dan wat je ziet.

Bij elke behandeling gaan we samen in gesprek om te kijken welke behandeling het beste geschikt is en welke doelen er zijn. Uiteindelijk maken we samen een realistisch behandelplan om aan jouw mooiste huid ooit te werken.

Ik geloof dat als je een goede relatie hebt met je klant, je altijd in gesprek kunt over wat er moet gebeuren, wat betekent dat ik met de bereidheid van jou als klant en mijn kennis over de huid en voeding, we er samen voor zorgen dat je een optimaal resultaat zult behalen.

Eline

Junior Huidspecialist

Expert Lashlift, GelColor, Natural Face Lifting.

Werkdagen

Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:

09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-21:00
09:00-17:00

“Een fijn en professioneel team en vernieuwende behandelingen: precies waar ik naar op zoek was.

Al heel snel wist ik, ik wil schoonheidsspecialiste worden, maar wel met een focus op huidverbeterende behandelingen.

Tijdens en na haar opleiding werkte ze in een aantal salons, waarna ze de overstapt maakt naar HuidVisie. ‘Met de nieuwste technieken, zoals de HydraFacial-behandelingen, mensen weer een goed en lekker gevoel geven over hun huid, dat wil ik heel graag. Ik vind het ook belangrijk dat weg naar een betere huid leuk is. Even kletsen, de mensen wat beter leren kennen. Geen betere plek om dat te doen dan hier bij HuidVisie. De sfeer is ontspannen en we nemen de tijd. Om elkaar te helpen en uiteindelijk daarmee ook onze klanten.”

Gina

Medior Huidspecialist

Expert MicroNeedling, HydraFacial
DMK Paramedische Huidrevisie, Browlift.

Werkdagen

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:

09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-17:00
13:00-21:00
09:00-17:00

“Ik maak er mijn missie van om elke dag met veel liefde en kundigheid mijn werk uit te voeren. Met als doel, het behalen van het beste resultaat. Het combineren van diverse behandelingen en technieken doe ik met veel plezier! Een behandeltraject is daarom nooit hetzelfde.

Tijdens het eerste gesprek kijk ik graag samen naar de huid om een passend en eerlijk advies met behandelplan op te stellen om zo de huidconditie te optimaliseren. De before & after resultaten maken mij enorm enthousiast. De klant vervolgens met een goed gevoel de deur uit zien gaan is als een “kers op de taart’’.

Tatum

Junior Huidspecialist

Expert Lashlift, Wenkbrauwen en Bindweefselmassage.

Werkdagen

Maandag:
Dinsdag:
Donderdag:

09:00-17:00
09:00-17:00
12:00-21:00

” 3 jaar geleden mijn diploma behaald voor huidspecialiste en ben sindsdien werkzaam in deze branche.

Het bijzondere aan dit vak is dat je de kans krijgt mensen te helpen en hun zelfvertrouwen te laten groeien. Het is geweldig om te zien hoe ik met mijn expertise en vaardigheden anderen kan laten stralen! ”

Vera

Junior Huidspecialist

Expert Pedicure, Acne en Social Media.

Werkdagen

Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:

18:00-21:00
09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-17:00

”Afgelopen zomer afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste met de specialisaties: acné, bindweefselmassage, shiatsu en pedicure.

Al vanaf jongs af aan heb ik interesse in alles wat met beauty en de huid te maken heeft.

Naast dat ik verschillende behandelingen ga uitvoeren, neem ik ook een stukje social media voor mijn rekening. 

Jullie zullen mij daarom ook regelmatig online voorbij zien komen! ”