beMineral

beMineral

beMineral® is een 100% zuivere, minerale make-uplijn. De make-up is natuurlijk, geeft een jeugdige uitstraling, biedt een perfecte camouflage, is waterafstotend en beschermt tegen UV-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. Het schijnbaar onmogelijke is gelukt! De foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen waardoor de beMineral® producten zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.

beMineral

Deze mineralen komen in de natuur voor en verschillen van kleur; afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden die bewerkt in een proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen. Hierdoor ontstaat de lichtbreking die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt. De kleuren worden versterkt door ze te mengen met verschillende percentages van de mineralen IJzeroxide, Mica en Titaniumdioxide. beMineral® gebruikt deze ingewikkelde, tijdrovende procedures om de meest zuivere en natuurlijke creaties te kunnen samenstellen.

Ook zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor beMineral® make-up niet alleen zeer prettig aanvoelt op de huid, maar bovendien zeer zuinig is in gebruik. beMineral® laat de huid vrij ademen en verstopt de poriën niet! De producten van beMineral® zijn geschikt voor jong en oud en voor zowel mannen als vrouwen. Wij zijn er trots op dat beMineral® sinds januari 2013 officieel het Nederlandse keurmerk ‘proefdiervrij’ mag dragen.