DMK

DMK

DMK Skin Revision Home Prescriptives zijn gemaakt op basis van tientallen jaren onderzoek, kennis en ervaring. Elk product heeft een uitgekiende formule en is ontworpen om te werken met de specifieke interne celfuncties van de huid en om effectief samen te werken met DMK professionele behandelingen.

 

Ze zijn een essentieel onderdeel van het DMK concept VERWIJDEREN, OPBOUWEN, BESCHERMEN & BEHOUDEN.

Zonder het consequent gebruik van de “Home Prescriptives” kunnen de ongelooflijke resultaten van professionele DMK-behandelingen niet worden ondersteund en verbeterd

Maskers, reinigingsmiddelen en exfolianten

De maskers, reinigingsmiddelen en exfolianten blijven dode celmaterialen en gifstoffen VERWIJDEREN, terwijl de voedingrijke oliën, serums en mist werken om de structuren en functies van de huid weer OP te BOUWEN.

Het elke dag toepassen van de “Home Prescriptives” helpt de huid te BESCHERMEN tegen de zon, vrije radicalen en andere omgevingsfactoren. De producten helpen ondertussen ook om de behaalde resultaten van professionele DMK-behandelingen te BEHOUDEN.

​Omdat deze producten onmisbaar horen bij de behandelingen, kunnen zij slechts op voorschrift van een DMK-specialist worden gebruikt.