OPI

OPI

Bij HuidVisie werken we met het merk OPI voor onze GelColor behandelingen en de hand- & voetverzorging!

De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats.

OPI is een afkorting voor Odontorium (NL: tandheeldkundig) Products Incorporated. De ontwikkeling van acrylnagels vond haar oorsprong namelijk in de tandheelkunde, toen een tandarts per toeval een diepe scheur in zijn nagelplaat repareerde met tandheelkundig porselein. Deze oplossing werd op beperkte schaal populair bij filmsterren. George Schaeffer, de oprichter van OPI, ontwikkelde een nieuw acrylproduct, specifiek voor kunstnagels. Hij kocht het bedrijf en slaagde erin de grootste en bekendste leverancier te worden van kunstnagels.

Het ontstaan

Dat George zich ook ging richten op nagellakken kwam doordat zijn klanten – de nagelstylistes – hier veelvuldig om vroegen. In 1989 lanceert OPI, onder leiding van Suzi Weiss-Fischmann, de eerste nagellaklijn. OPI heeft van nagellak een onmisbaar mode item gemaakt en heeft vanaf 1989 nooit één seizoencollectie overgeslagen!

OPI groeide uit tot een wereldwijd opererende organisatie en is sinds 1993 ook verkrijgbaar in Nederland. 

 

Handen zijn echte eye catchers en verraden bovendien je leeftijd. Daarom is het een must dat de verzorging van je handen en nagels een belangrijk onderdeel uitmaakt van je dagelijkse beauty ritueel. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij je outfit. Hoe gezonder je nagels, hoe langer je favoriete color treatment blijft zitten.

OPI introduceert met Pro Spa de eerste en enige professionele skin care lijn, die de kwaliteit en efficiëntie van gezichtsverzorging toepast in hoogwaardige producten, speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van handen en voeten. De luxe manicure en pedicure formules zijn exclusief ontwikkeld met de meest innovatieve ingrediënten om de huid te voeden en te beschermen. Pro Spa heeft een uitgebreid assortiment producten. Denk hierbij aan voedende nagelriemolie en -crème, intensief verzorgende handcrème, een speciaal ontwikkeld serum, een zachte handpeeling met ultrafijne korrelstructuur en een unieke ceramide spray. Het resultaat: perfect verzorgde handen, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid.