Pascaud

Pascaud

De massale overstap naar eerlijke, duurzame merken groeit. Mannen en vrouwen die moe zijn om te experimenteren en liever inzetten op ongecompliceerde huidverzorging. Pascaud nodigt je uit, want onze filosofie is simpel. De drie B’s (binnen, buiten en brein) die in balans zijn. Dat is puur beautygeluk. Oftewel: jouw mooiste huid ooit.

Pascaud

Renden we tien jaar geleden massaal naar de medische kliniek, anno 2023 is de populariteit van behandelingen – zonder ingrepen en zonder pijn – groter dan ooit. Pascaud begrijpt dit als geen ander. Met meer dan 20 behandelingen in het pakket, is er voor elke beautyvraag een oplossing. Nog een stap verder? Personaliseer jouw skincare routine met My Skincaud. De DNA-test die Pascaud ontwikkelde en waaruit een persoonlijke huidcode rolt die jouw toekomstige huidveroudering weergeeft. Hoe persoonlijk wil je het hebben?

 

Pascaud gaat verder dan het huidoppervlak en maakt van huidverzorging en -verbetering een serieus item. Zorg voor mens en milieu staat centraal. Alle producten zijn dierproefvrij en zuiver geformuleerd. Milieuvriendelijk produceren voor een verantwoorde ecologische footprint heeft de aandacht.