Terugbetaal- enretournerings­beleid

Retourvoorwaarden

Toch niet tevreden met jouw aankoop? Dan kun je deze terugsturen binnen veertien dagen. Graag in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een tube crème uit het doosje en bekijk hem van alle kanten, maar draai de dop er niet af. Twijfel je nog? Neem dan even contact met ons op.

Bij het terugsturen van de producten zijn een aantal punten van belang:

  • Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.
  • Wanneer je ervoor kiest de producten terug te sturen, moeten de producten met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.
  • Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst van de producten in goede orde.
  • Let op: de producten mogen niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moeten in de originele verpakking zitten.
  • De kosten voor het retour sturen zijn te allen tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren je om het pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan ook verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).
  • Mocht je het product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product voor eigen rekening zijn.

Ruilen en retouren

Wil je jouw bestelling of een artikel retourneren? Gebruik dan ons herroepingsformulier.

Gelieve de onderstaande regels aan te houden. Zo kunnen wij jouw retour zo soepel mogelijk afhandelen en krijg je zo snel mogelijk jouw geld of een ander product terug.

  • Wij betalen je binnen 10 werkdagen na ontvangst terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je ons betaald hebt.
  • De kosten voor het retour zenden binnen Nederland zijn voor jouw eigen rekening, indien er sprake is van mankement of een verkeerd product heeft ontvangen zijn de kosten voor onze rekening.

Uitzonderingen

Veel van onze producten kunnen wanneer ze gebruikt zijn om hygiënische redenen niet worden teruggenomen, wij kunnen ze immers niet meer verkopen. Heb je een dergelijk product gebruikt en ben je niet tevreden, neem dan toch even contact met ons op. Wij horen graag waarom je niet tevreden bent en vaak is er wel een oplossing voor te vinden.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Indien de zegel op de verpakking verbroken is nemen wij het product niet retour! Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@salonmyst.nl en download het formulier welke je volledig dient in te vullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.